CASE: ”MEILLÄ AUTOT OVAT YRITYKSEN KÄYNTIKORTTEJA”

 

Hakonen Solutions on automatisoinut Juhlapesun avulla koko pesutapahtuman paketti- ja henkilöautoilleen. Puhtaat autot ovat osa positiivista yritysviestintää.

Hakonen Solutions on viidennessä sukupolvessa toimiva Suomalainen perheyritys, joka keskittyy palvelevaan logistiikkaan. Asiakkaita ovat niin kodit kuin yritykset ja liikevaihto 18 miljoonaa euroa vuodessa.

Kuljetuspäällikkö Calle Lindillä on vastuullaan alati vaihtuva määrä kuorma- paketti- ja henkilöautoja. Juhlapesun asiakas yritys on ollut vuodesta 2015. ”Meillä autot ovat yrityksen käyntikortteja, siksi ne pyritään pitämään puhtaina”

Lind tutustui Juhlapesuun tuttavan suosituksesta. Palvelu on helppo ja lähellä. Ei tarvitse yleensä jonottaa. ”On hyvä aloittaa tai lopettaa viikko, jos on käynyt Juhlapesussa auton kanssa.” Juhlapesu-palvelun tärkein ominaisuus on Lindille selvä: ”Kyllä se on helppous. Ajat vain sinne pesuun. Meillä on sama pesuohjelma kaikille.”

Hakosella autojen pesu on täysin automatisoitu. Pesuun pääsee ilman applikaatiota. Auto tunnistetaan pesulan ovella, ja oletuspesuohjelma käynnistyy automaattisesti kun auto on ajettu sisään pesulaan. Lind kehottaa kaikkia yrityksiä pesemään autojaan enemmän, ne kertovat yrityksestä.