Linnun ulosteen sisältämä ammoniakki syövyttää nopeasti auton maalipintaa ja voi aiheuttaa pysyvän jäljen. Myös auton konepeltiin pinttyneet hyönteiset ovat vaativia irrotettavia, minkä vuoksi pesussa kannattaa käydä kesälläkin säännöllisesti Juhlapesussa.

Säännöllinen auton pesu mahdollistaa nopeamman pesuohjelman käyttämisen. Harjapesu 7 min, on juuri tähän räätälöity. Se puhdistaa auton nopeasti ja tehokkaasti, kun edellisestä pesusta ei ole kulunut liian kauan.

Juhlapesun pesukoneissa on hyönteisirrotusjärjestelmä vakiona

Juhlapesun Luksus-ohjelma on paras valinta ötököiden ja linnun ulosteiden puhdistamiseen, sillä se sisältää erillisen kemikaalin, joka irrottaa tehokkaasti ja turvallisesti mailipinnasta ylimääräisen moskan. Ötökät, linnun ulosteet ja esim. puista valuva mahla, tarttuvat jo parissa aurinkoisessa päivässä kiinni auton maalipintaan, kuin ”täi tervaan”. Mitä tummempi auto sen tehokkaammin lämpötilan nousu kiinnittää lian. Kurvaa siis ajoissa Juhlapesuun.

UUSI ASFALTTI JA BITUMI

Juhlapesun käyttämät pesuaineet ovat biopohjaisia. Tällöin voimme ohjata pesuvedet öljynerotuskaivosta eteenpäin normaalina jätevetenä. Samoin biopohjaiset pesuaineet eivät poista auton maalipinnan suojana olevia esim. kovavahoja.

Biopohjainen esipesuaine ei välttämättä pysty irrottamaan kaikkein pinttyneimpiä bitumi jäämiä auton maalipinnasta. Mikäli autoosi kertynyt paksusti bitumia, niin näihin kohtiin voi itse sumuttaa petrolipohjaista liuotusainetta ennen autonpesuun menoa. Valitse tämän jälkeen pesuksi Luksus-pesuohjelma, niin autosi maalipinta saa jälleen suojaavan vahakerroksen pintaan.