Jos olet saanut alennuskoodin, saat sen lunastettua puhelinsovelluksessa. Jos et ole entuudestaan asiakas, lataa Juhlapesusovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja rekisteröidy palveluun. Kun olet syöttänyt omat tietosi, maksukortin tiedot sekä autosi tiedot, voit valita autollesi pesusopimuksen. Valitse sopimuksista pesusopimus, jota alennuskoodi koskee. Ennen tallentamista syötä saamasi koodi Alennuskoodi -kenttään. Huomioithan isot kirjaimet. Kun olet valinnut pesusopimuksen ja syöttänyt alennuskoodin, muista tallentaa sopimus. Sovellus tekee veloituksen alennushinnan mukaisesti kun sopimus tallennetaan.

 

Jos olet jo rekisteröitynyt ja sinulla on pesusopimus, voit käyttää alennuskoodin esimerkiksi perheen toiseen autoon, jonka voit lisätä sovellukseen omissa tiedoissa. Omiin tietoihin pääset klikkaamalla pesulalistaus-näkymän oikeassa yläkulmassa olevaa ikonia.

 

Jos sinulla on puhelin, johon sovellusta ei ole saatavilla, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Voimme aktivoida alennuskoodin myös puhelimitse. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä >>