Hyvä asiakkaamme,

Juhlapesu siirtyy 1.4. alkaen yksityisasiakkaiden maksukorttiveloitukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että yksityishenkilöille ei ole enää tarjolla maksutapavaihtoehtona laskua, vaan veloitus tapahtuu suoraan maksukortilta.

Yksityishenkilöiden, joilla on ollut maksutapana lasku (e-lasku, sähköpostilasku tai postilasku) tulisi lisätä maksukortin tiedot sovellukseen jolloin pesupalvelu on käytössä normaalisti. Maksukortti voi olla luottokortti tai pankkikortti.

Maksukortin tiedot voit lisätä sovellukseen seuraavasti:

  1. Avaa Juhlapesu-sovellus
  2. Paina oikeassa ylänurkassa olevaa kuvaketta, niin pääset käyttäjätilillesi
  3. Seuraavasta valikosta valitse laskutustiedot
  4. Lisää maksukorttitietosi käyttäjätilillesi skannaamalla kortti tai lisäämällä kortin numero.
  5. Credit-kortin numero on kortin etupuolella. Debit-kortin numero löytyy kortin kääntöpuolelta. Kortin kääntöpuolta ei voi skannata, jos lisäät pankkikortin numeron, tulee se näppäillä sovellukseen.
  6. Täytä kortin tiedot, voimassaoloaika sekä tarkistusluku Credit-kortin 3-numeroinen tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta allekirjoituksen oikealta puolelta, Debit-ominaisuuden tarkistusluku on kortin kääntöpuolella debit-kortin numeron vieressä.

Jos sinulla ei ole käytössäsi mobiilisovellusta, ota yhteys asiakaspalveluumme, niin lisäämme maksukorttitietosi käyttäjätilillesi. Ota yhteys sähköpostilla asiakaspalvelu@juhlapesu.fi tai puhelimitse arkisin klo 9 – 15 numeroon 040 621 3236.