Juhlapesun piste Maarianhaminassa muuttuu Pesutili-pesulaksi. Muutoksen taustalla on yrittäjän halu saada pesukatu samaan järjestelmään Pesutiliin jo kuuluvan pesulan kanssa. Pesutilin asiakkaat voivat jatkossa käyttää kummankin pesulan pesuja.

Juhlapesu Maarianhaminan kotipesulaksi valinneiden asiakastiedot siirtyvät automaattisesti Pesutilille lukuunottamatta maksukortin tietoja. Ja palvelujen käyttöä pääsee jatkamaan vaivatta.

Asiakkaat, jotka ovat käyttäneet Juhlapesua puhelinsovelluksella, voivat ladata uuden Pesutili-sovelluksen ja kirjautua sovellukseen samalla käyttäjätunnuksella kuin Juhlapesuun. Maksukortin tiedot tulee kuitenkin syöttää uudelleen.

Yritysasiakkaiden laskutus muuttuu ainoastaan laskuttajan osalta. Marraskuusta alkaen laskuttaja on Juhlapesun sijaan Prowash.

Asiakkaiden, joilla pesut ovat toimineet automaattikäynnistyksellä, tulisi olla yhteydessä Pesutili Rundbergs Bil & Service Ab:n asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä
Asiakaspalveluun tulee olla yhteyksissä myös mikäli olet ostanut 10 kortin, jossa on käyttämättömiä pesuja tai etukäteen maksettu Juhlapesu pesukuukautesi on kesken.

Ystävällisin terveisin,
Juhlapesu Oy

Yhteydenotot:
Rundbergs Bil & Service Ab
Puh: 018-525505