Mikael Hautamäki on nimitetty Suomen johtavan autonpesuketjun, Juhlapesu Oy:n, toimitusjohtajaksi 1.10.2019 lähtien.

 

Juhlapesu Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi Mikael Hautamäen, 37, KTM, 1.10.2019 alkaen. Mikael on toiminut autoalan johtotehtävissä viimeiset 13 vuotta, joista viimeiset kolme vuotta Jaguar ja Land Rover – merkkien myyntijohtajana Suomessa ja Baltiassa. Hänellä on laaja kokemus eri myynnin-, verkostonkehitys- ja rahoitustehtävistä.

 

Mikael tuo mukanaan osaamista ja kokemusta avainasiakashallinnasta sekä verkoston kehittämisestä mahdollistamaan verkoston voimakkaan laajentamisen sekä asiakaspalvelun monipuolistamisen” sanoo hallituksen puheenjohtaja, Kai-Petteri Purhonen.

 

”Haluamme tarjota asiakkailemme erinomaisen asiakaskokemuksen ja luoda sekä ylläpitää pitkiä asiakassuhteita tarjoamalla alamme parhaimman palvelukokonaisuuden. Asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden ymmärtäminen on meille ensisijaisen tärkeää yhtiön jatkuvan ja kestävän kehittämisen kannalta” sanoo Mikael Hautamäki.

 

Ensimmäinen Juhlapesu-palvelu aloitti toimintansa 2012 Kuopiossa ja tällä hetkellä verkostoon kuuluu 28 pesulaa ympäri Suomea. Juhlapesu toi ensimmäisenä kuukausiveloituskonseptin autopesuun. Juhlapesu tarjoaa innovatiivisen, arkea helpottavan palvelun, joka parantaa asiakaskokemusta merkittävästi. Liikeideana on tehdä autonpesusta mahdollisimman miellyttävää ja vaivatonta. Sovelluksesta näkee suoraan, missä on lähin asema, jossa pesupalvelu on vapaana. Kuluttajan ei tarvitse jonottaa, painia polettien kanssa tai edes nousta autosta. Autopesu hoituu sovelluksella mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Palvelut ovat suunnattu sekä yksityisille että yrityksille.

 

Lisätietoja:

 

Mikael Hautamäki, Toimitusjohtaja, Juhlapesu Oy

mikael.hautamaki@juhlapesu.fi
+358 400 882 667

 

Kai-Petteri Purhonen, Hallituksen puheenjohtaja, Juhlapesu Oy
kaipetteri.purhonen@gmail.com