JUHLAPESU ON OP KULKU-PALVELUN KUMPPANI

//JUHLAPESU ON OP KULKU-PALVELUN KUMPPANI

JUHLAPESU ON OP KULKU-PALVELUN KUMPPANI

OP Kulku teki sähköauton hankkimisesta helppoa ja huoletonta. Partneroiduimme innovatiivisen palvelun kanssa, ja nyt saat myös Juhlapesun osaksi OP Kulku palvelupakettiasi

 

Autoilu on murroksessa ja autot muuttuvat nopeammin kuin koskaan aiemmin. OP on tunnistanut nämä muutokset ja julkaisi oman Kulku-palvelukonseptinsa vastaamaan uudenlaista liikkumisen ja autoilun tarvetta.

Kulku-palvelu tarjoaa pääkaupunkiseudun kuluttajille ja pienyrityksille mahdollisuuden sähköautoiluun kuukausimaksulla ilman omistamiseen liittyvää huolta. Sähköauto tulee yhä useamman ihmisen ulottuville, kun sen ostamiseen ei tarvitse enää sitoa suurta pääomaa.

Kulku Premium tarjoaa asiakkaalle autoilun kokonaispalvelun, joka sisältää auton käytön lisäksi tarvittavat huollot ja korjaukset, kasko- ja liikennevakuutuksen, noutopalvelun huoltoon, renkaiden vaihdot ja säilytykset sekä rajoittamattoman määrän autopesuja. Sähköauton hankkiminen ei tästä helpommaksi muutu!

Kulku-palvelussa valittavanasi on sekä täyssähköautoja että hybridejä. Valikoimasta löytyy mm. Kian ja Mitsubishin hybridit, sekä Hyundain, Nissanin ja Renaultin sähköautojen lisäksi tietysti Tesla Model S ja Moled X.

By |2017-02-01T17:22:40+02:00tammikuu 26th, 2017|Yhteistyö|