APPLIKAATIOLLA PESUUN MYÖS PORISSA, JOENSUUSSA JA OULUSSA!

 

Maaliskuussa saadaan peräti kolme uutta pesupaikkaa Juhlapesun asiakkaiden käyttöön, kun Juhlapesu-verkosto laajenee Poriin, Ouluun ja Joensuuhun. Kaikissa kaupungeissa uudet pesulat sijaitsevat hyvillä paikoilla pääreittien varrella. Pesukoneet ja tilat ovat uudehkoja tai suoraan pakasta kuten Porissa.

 

PORISSA PESTÄÄN JO AUTOJA

Porissa kovasti jo odotettu Juhlapesu on nyt avattu! Kiirehdi pesuun, sillä ensimmäisten viikkojen aikana saat avajaistarjouksena 24/7 (12kk) pesusopimukseen yhden ilmaisen lisäkuukauden kaupan päälle.

Porin Juhalpesu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella liikekeskittymän ympäröimä. Lähistöltä löytyy muun muassa Gigantti ja Lidl. Mikkolan Prismaan menijöille Juhlapesu on sopivasti reitin varrella. Porin Juhlapesun virallinen osoite on Paanakedonkatu 12-14, mutta paras reitti pihaan käy Gigantin ja Lidlin takaa kulkevan uuden Helmentien jatkeen kautta (yhdistää Horninkadun ja paperitehtaankadun). Samassa rakennuksessa Juhlapesun kanssa toimii A-Katsastus.

Porin Juhlapesua pyörittävät Samu Naskali ja Matti Lahtinen. Matille Juhlapesu oli tuttu konsepti aiempien töiden kautta, ja kun Poriin etsittiin Juhlapesu-yrittäjää, loksahtivat palat sopivasti kohdalleen. Kurvaa siis auto Paanakedonkadulle Samua ja Mattia tapaamaan ja pyyhkäise auto pesuun!

 

 

OULUSSA PÄÄSTÄÄN PESUKADULLE

Oulussa Juhlapesu-verkostoon liittyy Juha Ignatiuksen luotsaama Boss Gloss pesukatu Kaakkurinojantiellä. Pesulalla on aina henkilökunta paikalla, ja autoille tehdään esipesu ennen pesukadulle ajamista. Pesukadulle ei juuri tarvitse jonottaa, sillä autoja pestään parhaimmillaan jopa 40 kappaletta tunnissa. Pesukadun kuljettimelle voidaan ajaa auto noin 1.5 minuutin välein. Yksittäinen pesuohelma kestää noin kuusi minuuttia.

Boss Gloss aukioloajat:

Ma-pe 8-20

La 9-18

Su 11-18

Osoite: Kaakkurinojantie 1, Oulu

 

Juha Ignatius pyörittää niin ikään Juhalpesu-verkostoon liittyvää API-autopesulaa kotipaikkakunnallaan Joensuussa. Joensuun autopesulan sijainti on asiakkaille todella kätevä, sillä se sijaitsee Raatekankaan ja Käpykankaan liikekeskittymien kupeessa Tokmannin parkkipaikalla (Raatekankaantie 4).

 

Sekä Joensuussa että Oulussa päästään pesuun applikaatiolla vielä maaliskuun aikana, joten pidä silmällä  kanaviamme netissä:

Juhlapesun Facebook-sivu

Juhlapesu.fi

Juhlapesu Instagram

 

 

Katso kaikki Juhlapesu-verkoston pesupaikat täältä:

http://www.juhlapesu.fi/autopesulat/

 

Sopisiko Juhlapesu-yrittäjyys sinulle? Lue lisää yrittäjäksi-sivultamme:

http://www.juhlapesu.fi/yrittajaksi/