APPLIKAATIOLLA PESUUN MYÖS PORISSA, JOENSUUSSA JA OULUSSA!

 

Maaliskuussa saatiin kaksi uutta kaupunkia mukaan Juhlapesu-verkostoon, kun Porissa avattiin kokonaan uusi Juhlapesu ja Joensuussa päivitettiin API-autopesu toimimaan myös Juhlapesun asiakkaille. Näillä näpeillä mukaan saadaan myös Oulu, jossa päästään pian applikaatiolla pesukadulle!

 

JOENSUU ON AVATTU!

Joensuussakin pääsee nyt Juhlapesu-applikaatiolla pesuun, kun Juha Ignatiuksen pyörittämä API-autopesula on varustettu Juhlapesu-teknologialla.  Joensuun autopesulan sijainti on asiakkaille todella kätevä, sillä se sijaitsee Raatekankaan ja Käpykankaan liikekeskittymien kupeessa Tokmannin parkkipaikalla (Raatekankaantie 4). Tervetuloa digiajan autopesuun!

 

PORISSA KÄY KUHINA

Porissa kovasti jo odotettu upouusi Juhlapesu avattiin pari viikkoa sitten, ja pesulalla onkin ollut sittemmin melkoinen kuhina.

Porin Juhalpesu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella liikekeskittymän ympäröimä. Lähistöltä löytyy muun muassa Gigantti ja Lidl. Mikkolan Prismaan menijöille Juhlapesu on sopivasti reitin varrella. Porin Juhlapesun virallinen osoite on Paanakedonkatu 12-14, mutta paras reitti pihaan käy Gigantin ja Lidlin takaa kulkevan uuden Helmentien jatkeen kautta (yhdistää Horninkadun ja paperitehtaankadun). Samassa rakennuksessa Juhlapesun kanssa toimii A-Katsastus.

Porin Juhlapesua pyörittävät Samu Naskali ja Matti Lahtinen. Matille Juhlapesu oli tuttu konsepti aiempien töiden kautta, ja kun Poriin etsittiin Juhlapesu-yrittäjää, loksahtivat palat sopivasti kohdalleen. Kurvaa siis auto Paanakedonkadulle Samua ja Mattia tapaamaan ja pyyhkäise auto pesuun!

 

OULUSSA PÄÄSTÄÄN PIAN PESUKADULLE

Oulussa Juhlapesu-verkostoon liittyy niin ikään Juha Ignatiuksen luotsaama Boss Gloss pesukatu Kaakkurinojantiellä. Pesulalla on aina henkilökunta paikalla, ja autoille tehdään esipesu ennen pesukadulle ajamista. Pesukadulle ei juuri tarvitse jonottaa, sillä autoja pestään parhaimmillaan jopa 40 kappaletta tunnissa. Pesukadun kuljettimelle voidaan ajaa auto noin 1.5 minuutin välein. Yksittäinen pesuohelma kestää noin kuusi minuuttia.

Boss Gloss aukioloajat:

Ma-pe 8-20

La 9-18

Su 11-18

Osoite: Kaakkurinojantie 1, Oulu

 

 

Lisää kaupunkeja on liittymässä mukaan verkostoon lähikuukausina, joten pidä silmällä some-kanaviamme. Kuulet ensimmäisenä minne ja milloin uusia pesupaikkoja avataan:

Juhlapesun Facebook-sivu

Juhlapesu.fi

Juhlapesu Instagram

 

 

Katso kaikki Juhlapesu-verkoston pesupaikat täältä:

http://www.juhlapesu.fi/autopesulat/

 

Sopisiko Juhlapesu-yrittäjyys sinulle? Lue lisää yrittäjäksi-sivultamme:

http://www.juhlapesu.fi/yrittajaksi/