JUHLAPESUUN PÄÄSEE NYT MYÖS PORISSA JA JOENSUUSSA

//JUHLAPESUUN PÄÄSEE NYT MYÖS PORISSA JA JOENSUUSSA

JUHLAPESUUN PÄÄSEE NYT MYÖS PORISSA JA JOENSUUSSA

APPLIKAATIOLLA PESUUN NYT MYÖS PORISSA JA JOENSUUSSA

 

Maaliskuussa saatiin kaksi uutta kaupunkia mukaan Juhlapesu-verkostoon, kun Porissa avattiin kokonaan uusi Juhlapesu ja Joensuussa päivitettiin API-autopesu toimimaan myös Juhlapesun asiakkaille. 

 

JOENSUU ON AVATTU!

Joensuussakin pääsee nyt Juhlapesu-applikaatiolla pesuun, kun Juha Ignatiuksen pyörittämä API-autopesula on varustettu Juhlapesu-teknologialla.  Joensuun autopesulan sijainti on asiakkaille todella kätevä, sillä se sijaitsee Raatekankaan ja Käpykankaan liikekeskittymien kupeessa Tokmannin parkkipaikalla (Raatekankaantie 4). Tervetuloa digiajan autopesuun!

 

PORISSA KÄY KUHINA

Porissa kovasti jo odotettu upouusi Juhlapesu avattiin pari viikkoa sitten, ja pesulalla onkin ollut sittemmin melkoinen kuhina.

Porin Juhalpesu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella liikekeskittymän ympäröimä. Lähistöltä löytyy muun muassa Gigantti ja Lidl. Mikkolan Prismaan menijöille Juhlapesu on sopivasti reitin varrella. Porin Juhlapesun virallinen osoite on Paanakedonkatu 12-14, mutta paras reitti pihaan käy Gigantin ja Lidlin takaa kulkevan uuden Helmentien jatkeen kautta (yhdistää Horninkadun ja paperitehtaankadun). Samassa rakennuksessa Juhlapesun kanssa toimii A-Katsastus.

Porin Juhlapesua pyörittävät Samu Naskali ja Matti Lahtinen. Matille Juhlapesu oli tuttu konsepti aiempien töiden kautta, ja kun Poriin etsittiin Juhlapesu-yrittäjää, loksahtivat palat sopivasti kohdalleen. Kurvaa siis auto Paanakedonkadulle Samua ja Mattia tapaamaan ja pyyhkäise auto pesuun!

Lisää kaupunkeja on liittymässä mukaan verkostoon lähikuukausina, joten pidä silmällä some-kanaviamme. Kuulet ensimmäisenä minne ja milloin uusia pesupaikkoja avataan:

Juhlapesun Facebook-sivu

Juhlapesu.fi

Juhlapesu Instagram

 

 

Katso kaikki Juhlapesu-verkoston pesupaikat täältä:

http://www.juhlapesu.fi/autopesulat/

 

Sopisiko Juhlapesu-yrittäjyys sinulle? Lue lisää yrittäjäksi-sivultamme:

http://www.juhlapesu.fi/yrittajaksi/

By | 2017-05-05T08:57:14+00:00 maaliskuu 3rd, 2017|Uutiset|