JUHLAPESU MED I OP KULKU SERVICEPAKET FÖR ELBILAR

//JUHLAPESU MED I OP KULKU SERVICEPAKET FÖR ELBILAR

JUHLAPESU MED I OP KULKU SERVICEPAKET FÖR ELBILAR

JUHLAPESU MED I OP KULKU SERVICEPAKET FÖR ELBILAR

 

OP Kulku har gjort det lätt och bekymmerslöst att skaffa elbil. Vi blev partner inom denna innovativa tjänst och nu kan du få Juhlapesu som en del av ditt OP Kulku servicepaket.

 

Bilbranschen är i en vändpunkt och bilarna förändras fortare än någonsin tidigare. OP har beaktat dessa förändringar och har gett ut ett eget Kulku-servicekoncept som motsvarar det nya sättet att färdas och bila.

 

Kulku servicen erbjuder konsumenterna och mindre företag en möjlighet att mot en månadsavgift använda elbil utan bekymmer för ägarskapet. Allt flera har chans att köra med en elbil utan att investera större summor för inköpet.

 

Kulku Premium ger kunden helhetsservice, som förutom bilen även inkluderar erforderligt underhåll och reparationer, kasko- och trafikförsäkring, hämtning till service, däckbyte och förvaring samt ett obegränsat antal biltvättar. Det finns knappast ett lättare sätt att skaffa en elbil!

 

I Kulku servicen kan du välja en elbil eller en hybrid. I sortimentet finns bl.a. hybrider av Kia och Mitsubishi, elbilar av Hyundai, Nissan och Renault samt Testa Model S och Model X.

By |2017-02-13T15:46:08+02:00februari 13th, 2017|Partnerskap|