TILL JUHLAPESU FÖRETAGARE

Juhlapesu är den första digitala biltvättkedjan i världen. Inga polletter, betalstolpar eller diverse tvättprogram. En Juhlapesu-kund sköter sin biltvätt ända till betalningen med sin Juhlapesu-applikation. Vår teknologi möjliggör obemannade biltvättar öppna dygnet runt och en månadsbaserad betalning. Juhlapesu är ett finskt franchising företag som grundades 2011. Kedjan består av 24 biltvättar på olika håll i landet. Vi har som kund både företag och privata personer. I och med att efterfrågan växer kraftigt söker vi nu nya biltvättföretagare på olika orter i Finland. Kom med och upptäck nya lösningar för framtidens bilism tillsammans med oss!

EN VÄXANDE BUSINESS

Allt smartare bilar behöver även smartare bilservice. Nya servicetyper som t.ex. leasing, gör att bilarna i allt högre grad ägs av företag och inte av privatpersoner. Samtidigt växer användningsgraden av privatbilar. Allt detta ökar efterfrågan på intelligenta, effektiva och moderna tjänster för bilar. Juhlapesu svarar på denna efterfrågan redan idag. Som Juhlapesu-företagare hör du till de banbrytare som utvecklar bilismens framtid.

HÖGTEKNOLOGI

Juhlapesu biltvättar är utrustade med högteknologi, som kommunicerar med kunden via Juhlapesu-applikationen. Juhlapesus teknologi möjliggör självständigt fungerande, obemannade biltvättar som är tillgängliga dygnet runt. Som företagare kan du med din smarttelefon var som helst styra biltvättar och affärsverksamhet. Då modellen med månadsbetalning blir allt vanligare kan kassaflödet förutses och  samtidigt blir betalningen enklare även för företagskunder. Modern, användarvänlig service ger nöjda kunder.

ETT FUNGERANDE KONCEPT

Som Juhlapesu-företagare får du ett färdigt och fungerande koncept, högteknologi samt ett landsomfattande brand. Som stöd för ditt företag har du en tjänst som baserar sig på igenkännlig och bekant service. Marknadsföring och kommunikation på kedjenivå ger stöd för växande affärsverksamhet. Den feedback vi får av våra kunder är huvudsakligen positiv och önskemål om våra tjänster på nya orter kommer jämnt.

Som Juhlapesu företagar kan du koncentrera dig på försäljning

Som Juhlapesu företagare har du mera tid för försäljning och marknadsföring medan Juhlapesu teknologin driver biltvätten. Om du är utåtriktad, har kundservice nära hjärtat och har förmåga att skapa och uppehålla goda kundkontakter, har du alla möjligheter att lyckas som företagare. Vi förutsätter att våra företagare har måttlig erfarenhet inom företagande och en stabil ekonomi.

En företagaranekdot:

Från restaurangbranchen till Juhlapesu företagare

”Jag är på plats dagligen även om bara för en kort stund. Jag pratar med kunder och ber om feedback,” berättar Petri Eriksson, vår Juhlapesu företagare i Lojo. Eriksson är redan ett bekant ansikte för lojoborna. ”En obemannad station betyder inte en station utan ansikte”, säger han.

ÄR DU FÖLJANDE JUHLAPESU FÖRETAGARE?

Ta kontakt, vi berättar gärna mera.

Ari Ålander
Ari ÅlanderKedjedirektör / Franchiseverksamheter
Telefon : 040 520 8452
Sähköposti: ari.alander@juhlapesu.fi