JUHLAPESU-YRITTÄJÄKSI

Juhlapesu on maailman ensimmäinen digitaalinen autopesulaketju. Ei enää poletteja, maksutolppia eikä sekalaisia pesuohjelmia. Meillä asiakas hoitaa pesun maksua myöten itse Juhlapesu-applikaatiolla. Teknologiamme mahdollistaa miehittämättömät, ympäri vuorokauden avoinna olevat pesulat, ja tuo kuukausimaksamisen autopesuun. Juhlapesu on suomalainen, vuonna 2011 perustettu Franchising-yritys. Ketjuun kuuluu autopesuloita ympäri maan. Asiakkainamme on sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Kysynnän kasvaessa kovaa vauhtia, haemme nyt joukkoomme uusia pesulayrittäjiä eri puolille Suomea. Tule mukaan tekemään tulevaisuuden autoiluratkaisuja!

KASVAVA ALA

Yhä älykkäämmiksi muuttuvat autot tarvitsevat parikseen älykkäitä autopalveluja. Uusien leasing-tyyppisten palvelujen lisääntyessä auton omistus siirtyy kiihtyvään tahtiin yksityisiltä yrityksille. Samalla yksittäisten autojen käyttöaste kasvaa. Tämä kaikki lisää kysyntää älykkäille, tehokkaille ja nykyaikaisille autopalveluille. Juhlapesu vastaa tähän kasvavaan kysyntään jo tänään. Juhlapesu-yrittäjänä olet edelläkävijöiden joukossa rakentamassa autoilun tulevaisuutta.

HUIPPUTEKNOLOGIA

Juhlapesu-verkoston pesulat on varustettu huipputeknologialla, joka keskustelee asiakkaan kanssa Juhlapesu-applikaation kautta. Juhlapesu-teknologia mahdollistaa itsenäisesti toimivat miehittämättömät autopesulat, jotka voivat olla asiakkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Yrittäjänä ohjaat pesuloita ja liiketoimintaa etänä älypuhelimellasi. Nopeasti yleistyvä kuukausimaksumalli luo ennustettavaa kassavirtaa ja tekee maksamisen helpoksi myös yritysasiakkaille. Moderni, käyttäjäystävällinen palvelu tuottaa tyytyväisiä asiakkaita.

TOIMIVA KONSEPTI

Juhlapesuyrittäjänä saat käyttöösi valmiin, toimivan konspetin, huipputeknologian sekä valtakunnallisen brändin. Yritystäsi tukee verkoston vipuvaikutus, joka perustuu tunnistettavuuteen ja tuttuun palveluun. Ketjutason markkinointi ja viestintä tukee liiketoiminnan kasvattamista. Asiakaspalautteemme on pääasiassa positiivista, ja palveluamme toivotaan saataville uusille paikkakunnille jatkuvasti.

Juhlapesu-yrittäjä voi keskittyä myyntiin

Kun Juhlapesun teknologia hoitaa autopesulan pyörittämisen, jää Juhlapesu-yrittäjälle aikaa keskittyä myyntiin ja markkinointiin. Yrittäjänä pärjää parhaiten ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen asiakaspalvelija, jolla on kyky luoda ja ylläpitää asiakassuhteita. Edellytämme yrittäjiltämme kohtuullista yrittäjäkokemusta ja vakaata taloustilannetta.

Yrittäjätarina:

Ravintola-alalta Juhlapesu-yrittäjäksi

”Olen täällä paikalla melkein päivittäin ainakin käymässä. Juttelen asiakkaiden kanssa ja kyselen palautetta.” kertoo Lohjan Juhlapesu-yrittäjä Petri Eriksson. Eriksson onkin Lohjalaisille jo tuttu kasvo. ”Miehittämätön asema ei tarkoita kasvotonta asemaa”, hän huomauttaa.

OLETKO SINÄ SEURAAVA JUHLAPESU-YRITTÄJÄ?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää

Ari Ålander
Ari ÅlanderKetjujohtaja / franchising-toiminta
Puhelin : 040 520 8452
Sähköposti: ari.alander@juhlapesu.fi