Juhlapesu Autoliiton jäsenille

Ei enää poletteja, maksutolppia tai hankalia ohjelmavalintoja. Autosi tunnistetaan pesulan ovella automaattisesti ja voit ajaa pesuun autosta nousematta. Kiinteällä kuukausimaksulla käyt autopesussa aina kun haluat, missä tahansa Juhlapesu-verkoston autopesulassa. Pyyhkäiset vain pesuun puhelinsovelluksella.

Autoliiton jäsenenä saat 12kk 24/7 pesusopimuksen jäsenetuhintaan 45€/kk/auto (norm. 56€/kk/auto) sekä uutena jäsenetuna Osta 5 maksa 3 pesupaketin hintaan 75€.

Toimi seuraavasti: Lataa Juhlapesusovellus puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi ja rekisteröidy palveluun. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-puhelimiin. Lisää auto sovellukseen, mutta älä aktivoi pesusopimusta. Tämän jälkeen täytä tietosi oheiselle lomakkeelle, kirjoita kenttään haluatko autollesi kk-sopimuksen vai pesupaketin ja ajat aina puhtaalla autolla. Jos sinulla on puhelin, johon sovellusta ei ole saatavilla voit tilata valitsemasi pesupalvelun myös asiakaspalvelustamme.

 

12kk 24/7 pesupalveluun sisältyy kaikki pesuohjelmat ja kaikki Juhlapesupisteet ympäri Suomen. Pesusopimus on autokohtainen.

Osta 5 maksa 3 -pesupaketti sisältää 5kpl autopesuja pesuohjelmana harjallinen Juhlapesu. Pesupaketti on autokohtainen.

 

Lähetämme vahvistuksen 1-2 vuorokauden sisällä tilauksesta. Kun olet saanut vahvistuksen sähköpostiisi, voit pyyhkäistä pesuun.

 

Jos sinulla herää kysymyksiä sopimuksesta tai palvelun käytöstä voit ottaa yhteyttä Juhlapesun asiakaspalveluun puhelimitse arkisin klo 9-15.00 numeroon 020 730 9180 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@juhlapesu.fi. Lisätietoa Juhlapesusta sekä pesuloista saat osoitteesta juhlapesu.fi