Käytössäsi koko verkosto

Juhlapesun asiakkaana saat käyttöösi kaikki Juhlapesu-verkoston autopesulat ympäri maan. Pääkaupunkiseudulla voit valita peräti seitsemästätoista pesupaikasta, mukaan lukien HOK-Elannon ABC-autopesut. Voit pyyhkäistä auton pesuun missä tahansa, milloin tahansa. Kaikki pesulat ovat auki kellon ympäri.

YRITYSASIAKKAAKSI

Siirrä yrityksesi autopesut digiaikaan jo tänään. Jos yritykselläsi on alle kymmenen autoa, voit aloittaa asiakkuuden itse lataamalla Juhlapesu-applikaation ja valitsemalla yrityksellesi sopivan pesusopimuksen. Hinnat sisältävät ALV:in ja maksu tapahtuu luottokortilla. Voit lisätä kaikki yrityksesi autot samaan sopimukseen. Jos haluat maksutavaksi laskun tai ottaa käyttöön täysin automatisoidun pesuprosessin autoillesi, ota yhteyttä. Jos yritykselläsi on yli kymmenen autoa, ota yhteyttä tai lähetä meille tarjouspyyntö.

Case Hakonen Solutions:

”Meillä autot ovat yrityksen käyntikortteja”

Hakonen Solutions on ollut Juhlapesun asiakas vuodesta 2015. ”Meillä autot ovat yrityksen käyntikortteja, siksi ne pyritään pitämään puhtaina”

Artikkeli:

Autokannan hallinnasta robottien paimentamiseen?

Autot ja niiden käyttö muuttuvat nyt nopeammin kuin koskaan. Suuret loikat teknologiassa tulevat mullistamaan myös autokantojen hallinnan yrityksissä.

     

   

        

LATAA JUHLAPESU

Saat aina puhtaan auton

JUHLAPESUN KÄYTTÖ ON HELPPOA