10-kortti pukinkonttiin tarjoushintaan!

Nyt on loistava tilaisuus hankkia lahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Juhlapesun 10-kortti sisältää 10 kpl Juhlapesu 11 min harjallista pesuohjelmaa ja lahjan saajan tarvitsee vain ajaa pesuun.

Vink vink, voit ostaa pesupaketin lahjaksi myös itsellesi.

Kymmenen Juhlapesua nyt hintaan 150 € (normaalihinta 190 €)

Toimi näin:

  1. Jos et ole jo rekisteröitynyt Juhlapesun sovellukseen, lataa sovellus ja rekisteröidy asiakkaaksi.
  2. Lisää sovellukseen lahjan saajan auton rekisterinumero, jolle haluat pesupaketin ostaa. Jos auto löytyy jo palvelustamme, ole yhteyksissä asiakaspalveluumme.
  3. Laita viestiä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@juhlapesu.fi, jossa kerrot mille autolle haluaisit 10-kortin lahjaksi ostaa tai soita 040 621 3236 ja lisäämme autolle pesupaketin.
  4. Kun pesupaketti lisätään autolle, veloitus menee maksukortiltasi ja saat kuitin sähköpostiisi. Huolehdithan, että maksukorttisi on ajan tasalla sovelluksessa. Löydät kortin tiedot sovelluksesta omista tiedoista, kohdasta laskutustiedot.

Pesujen käyttö tapahtuu automaattikäynnistyksellä. Lahjan saajan tarvitsee vain ajaa haluamalleen pesulalle ja pesu käynnistyy automaattisesti kameran tunnistettua rekisterinumeron pesulan ollessa vapaa. Pesupaketti on voimassa 12 kk ostohetkestä ja on rekisterinumerokohtainen. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. HUOM! 10-kortti ei ole saatavilla eikä käytettävissä Hämeenlinnassa, Joensuussa ja Oulussa.

 

Pesulalistauksen, pesuohjelmat, ohjeet sovelluksen lataukseen ja käyttöön sekä usein kysytyt kysymykset löydät nettisivuiltamme juhlapesu.fi